Alles wat je moet weten

Overweeg je een laadpaal voor elektrische voertuigen aan te schaffen? Duurzaamautoladen staat klaar om je te voorzien van duidelijke en transparante informatie over de kosten. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en toegankelijker. We helpen je graag bij het begrijpen van de financiële aspecten van het installeren van een laadpaal.

v.a. € 547,93 excl BTW

Lader kosten

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Over het algemeen kun je verwachten dat een standaard Laadpaal voor Thuis tussen de €499,- en €1.000,-kost. Hoewel de aanvankelijke investering misschien hoog lijkt, besef dat deze kosten zichzelf in de loop der tijd terugbetalen dankzij brandstofbesparingen en lagere onderhoudskosten. En bij een zakelijk verreken model in combinatie met een dynamisch stroomcontract is deze investering snel terugverdiend. Hier leggen we graag alles overuit aan de hand van aanwezige praktijkvoorbeelden.

v.a. € 329,99- excl btw

Installatie kosten lader thuis

Naast de aanschafkosten zijn er installatiekosten om rekening mee te houden. De installatiekosten variëren afhankelijk van je specifieke situatie. Ze kunnen worden beïnvloed door aanpassingen aan je elektrische systeem en de afstand tussen de laadpaal en je meterkast. Over het algemeen beginnen installatiekosten vanaf slechts €329,99 excl btw voor een simpele wandmontage. Voor een paal inclusief montage komt daar ongeveer 2 tot 3 honderd euro bij.

Bij Duurzaam Autoladen bieden we niet alleen deskundig advies, maar ook transparantie over de kosten. Onze experts begeleiden je bij het kiezen van de juiste laadpaal op basis van je behoeften en helpen je de installatiekosten te schatten op basis van jouw specifieke situatie. We zetten ons in om de overstap naar elektrisch rijden zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk te maken.

Alle installatie's worden ook zo ontworpen en geïnstalleerd dat ze zijn voorbereid op de toekomst. Dus of je nou iemand op bezoek krijgt of een nieuwe EV aanschaft, dan is jouw installatie er klaar voor !

Ontdek vandaag nog hoe we je kunnen ondersteunen bij de installatie van een laadpaal of laadplein. Zet de eerste stap naar een duurzame en kostenefficiënte manier van rijden.

Maatwerk

Installatie kosten Laadplein

Het opzetten van een laadplein vergt een aanzienlijke inspanning tijdens de installatiefase, vaak verspreid over meerdere dagen. Zoals bij elk project, begint een succesvolle implementatie met een zorgvuldige voorbereiding.

Het aanschaffen van een laadplein brengt vaak veel kosten met zich mee. Gelukkig zijn er verschillende belastinvoordelen en subsidieregelingen.

Omdat we niet vooraf kunnen inschatten wat de kosten zijn, komen we graag langs voor een Gratis schouw op locatie. Zodat we een scherpe offerte kunnen maken met een helder overzicht van de kosten.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 excl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.