Betaal mogelijkheden

Bij DuurzaamAutoLaden.nl begrijpen we dat gemak en flexibiliteit belangrijk zijn, zelfs als het gaat om het betalen voor je nieuwe laadoplossing. Daarom bieden we diverse betaalmethoden om aan jouw behoeften te voldoen.

1. iDEAL: 
Deze populaire Nederlandse betaalmethode maakt het mogelijk om veilig en direct te betalen via je eigen bank. Geen gedoe met creditcards of wachten op transacties.

2. Creditcard: 
We accepteren belangrijke creditcards, waaronder Visa en MasterCard, voor een snelle en wereldwijde betalingsoplossing.

3. Overboeking: 
Heb je de voorkeur voor een bankoverschrijving? Geen probleem. We verstrekken je de nodige informatie om een overboeking te doen.

4. PayPal: 
Voor diegenen die graag PayPal gebruiken, bieden we deze snelle en veilige online betaalmethode.

5. Klarna: 
Wil je liever later betalen? Met Klarna heb je de optie om achteraf te betalen na ontvangst van je bestelling.

Bij DuurzaamAutoLaden.nl willen we ervoor zorgen dat betalen net zo eenvoudig en soepel verloopt als het hele proces van het vinden en installeren van jouw laadoplossing. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past en investeer in de toekomst van elektrisch rijden met vertrouwen.

Heb je vragen over onze betaalmogelijkheden of heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, we staan altijd klaar om je te helpen.

info@duurzaamautoladen.nl

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijkvanaf €399,- euro incl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.