laadkosten verrekenen

Laadpaal voor VVE

Ook voor bewoners van een appartement met een VVE is het mogelijk om een laadpunt aan te schaffen. Dit vergt uiteraard goedkeuring van de VVE. Wij van Duurzaamautoladen.nl adviseren en helpen je graag in dit traject om slimme laadoplossingen te realiseren. 

Een slim backofficesysteem zoals E-flux biedt hier de perfecte oplossing voor om de kosten van verschillende laadsessies te verrekenen. Dankzij dit systeem kunnen VvE's moeiteloos stroomkosten toewijzen en het beheer van laadstations optimaliseren. Met behulp van een E-flux backofficesysteem worden de laadkosten automatisch verrekend, terwijl de VvE tegelijkertijd het gebruik van laadstations nauwlettend kan volgen.

Bovendien biedt een E-Flux backofficesysteem veelzijdige betaalopties, zoals laadpassen, creditcards, pinpassen en mobiele betalingen. Hiermee voorziet de VvE haar bewoners en bezoekers van een moderne, duurzame oplossing voor het opladen van elektrische auto's. 

ONLINE BACKOFFICE SYSTEEM

Verrekenen met E-Flux

Het verrekenen van de stroom kosten gaat niet vanzelf. Hiervoor is een online platform nodig die toegang krijgt tot het laadpunt. Bijzonder aan E-Flux is dat zij als online platform niet gelimiteerd zijn tot 1 laadpaal merk. E-Flux is met meer dan 250 merken te koppelen, en hierbij ook met het assortiment van Duurzaamautoladen.nl. 

Wil jij jouw laad kosten verrekenen met je werkgever? Gebruik dan 1 van onze laders die wij aanbevelen en neem contact op met E-Flux. Stel je kWh tarief in en klaar. Naast de ongeëvenaarde service van E-Flux, zijn ze ook de voordeligste in de markt.

Speciaal bij duurzaamautoladen krijg je de eerste 6 maanden gebruikt van E-Flux gratis bij aanschaf van een Alfen laadpaal !

Onze aanbevelingen

Bij Duurzaamautoladen.nl hebben we een selectie gemaakt van laders die voldoen aan alle eisen voor een VVE. Laders moeten de laadkosten van bewoners en bezoekers uiteraard kunnen verrekenen met de VVE. Deze laders zijn voorzien van een MID gekeurde energie meter voor een correcte verrekening. Daarnaast hebben we een selectie gemaakt op basis van de prijs, gebruiksgemak, betrouwbaarheid, garantie, installatiegemak & eventueel uitbreidingen in de toekomst.

v.a. €1449,- incl btw

Zaptec Pro MID

Één lader, twee laders, drie laders, honderd laders.

Zaptec Pro is een flexibel laadsysteem met gepatenteerde dynamische fasebalancering, wat betekent dat je de stroom efficiënter kunt benutten en tegelijkertijd meerdere auto’s kunt opladen.

Als je in de toekomst meer laadstations wilt toevoegen, doe je dit zonder aanzienlijke kosten te maken voor upgrades van het stroomnet. Voorzien van levenslange 4G connectiviteit met 5 jaar garantie !

v.a. € 1299,- incl btw

Alfen Pro-Line

De Alfen single laders bieden geavanceerde functies voor zowel eenvoudig laden als zorgeloze verrekening. De Alfen laders zijn standaard voorzien van E-Flux voorbereiding en zijn daarom makkelijk te gebruiken voor het verrekenen van de stroom kosten. Niet voor niets is de Alfen lader 1 van de meest gekoppelde laadpalen in het E-Flux platform. Special bij Duurzaamautoladen.nl krijgt u de eerste 6 maanden gratis gebruik van

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €399,- euro incl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Maatwerk

Het plaatsen van Laadoplossingen binnen een VVE is altijd maatwerk. Darom komen we graag langs voor een gratis schouw.

We brengen de situatie goed in beeld, maken een scherpe offerte, en gaan met je mee naar een VVe vergadering om alles goed uit te leggen aan je medebewoners.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.