Installatie voorwaarden

Welkom bij Duurzaamautoladen.nl, waar we streven naar hoogwaardige producten en services voor duurzaam autoladen. We begrijpen dat een correcte installatie van essentieel belang is voor een veilige en efficiënte werking van onze producten. Daarom hebben we enkele belangrijke installatie voorwaarden opgesteld om ervoor te zorgen dat de installatie soepel verloopt en aan de hoogste normen voldoet.

Belangrijk is dat voor installatie altijd word gecheckt of de kruipruimte droog is om extra kosten te voorkomen. Wanner de kruipruimte onder water staan of erg vochtig is kan de installeer niet of niet volledig worden afgerond. 

1. Professionele Installatie

We raden ten zeerste aan om de installatie van onze producten te laten uitvoeren door een gekwalificeerde en erkende professional.

De installateur moet op de hoogte zijn van de lokale bouwvoorschriften en elektrische normen.

2. Installatiehandleiding

Onze producten worden geleverd met een gedetailleerde installatiehandleiding. Het is essentieel om deze handleiding zorgvuldig te volgen tijdens het installatieproces.

Bij vragen of onduidelijkheden over de installatie, neem contact op met onze klantenservice voor verduidelijking.

3. Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Zorg ervoor dat alle elektrische aansluitingen en installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften.

Schakel altijd de stroom uit voordat je begint met installatiewerkzaamheden.

4. Verantwoordelijkheid van de Klant

Als klant ben je verantwoordelijk voor het zorgen voor de geschikte elektrische voorzieningen en infrastructuur op de installatie locatie.

Zorg ervoor dat de installatie plaats voldoet aan de specificaties zoals vermeld in de producthandleiding.

5. Inspectie en Goedkeuring

Na de installatie is het jouw verantwoordelijkheid om de installatie te laten inspecteren en goed te laten keuren door de bevoegde autoriteiten, indien vereist.

6. Garantie en Ondersteuning

Houd er rekening mee dat de garantie van onze producten mogelijk wordt beïnvloed als de installatie niet correct is uitgevoerd. Raadpleeg ons garantiebeleid voor meer informatie.

Door onze installatie voorwaarden te accepteren, ga je akkoord met de verantwoordelijkheden en richtlijnen die hierboven zijn uiteengezet. We hechten veel waarde aan jouw tevredenheid en streven ernaar om jouw ervaring met Duurzaamautoladen.nl positief en probleemloos te maken.

Voor eventuele vragen of assistentie met betrekking tot de installatie, neem contact op met onze klantenservice.

Bedankt voor het vertrouwen in Duurzaamautoladen.nl!

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijkvanaf €399,- euro incl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.