Laadpaal thuis

Wil je een laadpaal kopen of ben je op zoek naar een laadpaal thuis? Bij Duurzaam Autoladen begrijpen we dat geen twee huishoudens hetzelfde zijn. Daarom hebben we een breed assortiment laadpalen van o.a. innovatieve merken zoals Alfen, Wallbox en Zaptec.

Laadpaal thuis

Gemak van thuisladen

Laat het gedoe van openbare laadstations & Fastnet locaties achter je en geniet van het gemak van thuisladen. Zo baal je niet meer als een stekker als de publieke laadpaal bij jou in de straat continue bezet is. En vertrek elke ochtend met een volle accu!

De laadsnelheid is altijd afhankelijk van de beschikbare stroom & het type auto. De accu capaciteit bepaald hoeveel tijd er nodig is om de auto geheel op te laden. Een laadpaal thuis met een capaciteit van 11 kW is meer dan voldoende voor een huishouden om een accu geheel op te laden in de (avond/nacht).

Zo kun je elke ochtend met een volle accu op pad. Wij bieden verschillende soorten geschikte laadpalen aan zoals bijvoorbeeld de Zaptec Go & Wallbox pulsar plus. Al onze laadpalen zijn geschikt voor alle type auto's en kunnen alle snelheden laden tot maximaal 22 kW.

Overzicht op de kosten

Monitor al uw gebruik

Met de slimme laadpalen van Wallbox en Zaptec kun je zeer eenvoudig via de app en portal op de pc het gebruik monitoren.

Deze zijn voorzien van een groot aantal handige tools. Zo kun je altijd de volledige laadgeschiedenis van de gehele installatie, individuele laadpalen en of gebruikers voor een bepaalde periode bekijken en eventueel exporteren als csv of excel bestand.

Hierdoor krijg je inzicht over het verbruik en de kosten van je gehele laadgeschiedenis. Wij van Duurzaamautoladen.nl adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, laadpalen en merken.

Zakelijke & Lease Rijders

Laadkosten verrekenen

Een laadpaal thuis is uiteraard de meest efficiënte manier om je auto op te laden.

Ook als zakelijke of lease rijder kunnen de laadkosten die je thuis maakt gemakkelijk automatisch worden gefactureerd naar uw werkgever, bedrijf of lease
maatschappij.

U bepaalt zelf uw kW tarief voor de vergoeding. Maandelijks wordt er dan een factuur voor de vergoeding naar uw bedrijf, werkgever of leasemaatschappij verstuurd.

Wij van Duurzaamautoladen helpen u graag met het vinden van een geschikte laadpaal en de installatie daarvan. We zorgen ervoor de lader wordt voor aangemeld bij E-flux by Road en verzorgen de voorconfiguratie van de laadpaal. Hierdoor kunt u na installatie gelijk laden en beginnen met het verrekenen van de laadkosten.

 

Voor Huishoudens met Zonnepanelen

Laden op zonne-energie

Steeds meer huishoudens in Nederland zijn voorzien van zonnepanelen. Doordat de kwaliteit van zonnepanelen steeds beter word , word er steeds meer energie opgewekt. Helaas is het tarief bij terugleveren niet interessant. Elektrisch rijden daar in tegen wel. Zo kun je

Appartement bewoners

Laadpaal voor VVE's

Woon je in een appartement en wil je de voordelen van elektrisch rijden benutten? Wij hebben speciale oplossingen voor VVE's. Samen met je medebewoners kun je eenvoudig de overstap maken naar elektrisch rijden met gedeelde laadinfrastructuur waarbij de kosten eerlijk worden verdeeld. Wij kunnen je begeleiden om snel laadoplossingen te realiseren.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99,- excl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.