Easee laadpaal kopen?

Wanneer je kiest voor een laadpaal van Easee weet je zeker dat je een laadpaal koopt die vooruitstrevend is. Het merk Easee loopt voorop in de wereld van elektrische voertuig (EV) en laadtechnologie. Met een stijlvol ontwerp, functionaliteit en duurzaamheid, staan de Easee laadstations niet alleen voor de toekomst van elektrisch laden, maar zetten ze een nieuwe standaard. Een laadpaal van Easee zal zeker niet misstaan op jouw oprit. Wij nemen je mee door de unieke kenmerken, voordelen en de revolutionaire technologie achter de Easee laadpalen. Bestel deze online of vraag een offerte op maat aan!

v.a. € 599,- euro inclusief btw

Easee Lite

De Easee Lite 11kW laadstation onderscheidt zich door zijn compacte formaat en robuuste laadcapaciteit. Deze is uitgerust met een socket voor een type 2 laadkabel en beschikt over een geïntegreerde RFID-lezer voor toegangscontrole. Het instellen van het laadvermogen verloopt moeiteloos via de Easee-app of het Easee-webportaal. Een unieke feature van de Easee Lite 11kW is de inbegrepen simkaart, die zorgt voor een permanente 4G-verbinding, waardoor draadloze belastingsbalancering met de Easee Equalizer mogelijk is. Verbinding maken met een 2,4 GHz WiFi-netwerk behoort eveneens tot de mogelijkheden. Voor zakelijke gebruikers faciliteert het apparaat het verrekenen van laadkosten via het OCPP 1.6-protocol, in te stellen via zowel de app als het webportaal, met de Easee Key RFID-tag als toegangssleutel.

Klein en compact

Belangrijke producteigenschappen

 • 5 jaar garantie
 • tot 11kw laden
 • levenslang 4G-verbinding zonder abonnement
 • draadloos load balancing
 • geschikt voor 1 & 3 fase
 • geïntegreerde aardlekbeveiliging
 • led indicator
 • RFID pas lezer
 • backofficeprovider / occp mogelijk
 • laadkabel te vergrendelen via de app
 • gewicht 1,5 kg
 • levertijd 1-3 werkdagen
Installatie? Vraag een offerte aan

Easee laadpaal installatie door Duurzaamautoladen.nl

Bij de installatie van een Easee laadpaal is het belangrijk om eerst de beschikbare elektrische aansluiting en de benodigde functionaliteiten van de laadpaal te bepalen.

Vervolgens kun je de locatie en installatiemethode overwegen. Een Easee laadpaal kan aan de muur worden bevestigd of op een speciale paal worden gemonteerd. Een cruciale stap in het installatieproces is het uitvoeren van een nauwkeurige kabelberekening om toekomstbestendigheid te waarborgen.

Daarnaast is het belangrijk dat de laadpaal wordt voorzien van een beveiliging door middel van een B-karakteristiek aardlekautomaat. Voor een aansluiting van 3x 25A dient een 20A aardlekautomaat gebruikt te worden.

Een standaard wandinstallatie is al mogelijk vanaf €329,99 exclusief btw, en kan veelal binnen 5 werkdagen worden uitgevoerd. Omdat de installatie van een laadpaal maatwerk betreft, bieden we u graag een gratis en vrijblijvende offerte aan die perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 exclusief btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen !

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.