Laadpaal 22kw

Om een laadvermogen van 22kw te behalen heb je minimaal een 3-fase aansluiting nodig met 32 Ampere. Normaal gesproken hebben nieuwere huizen standaard een 3-fase 25A aansluiting. Dit is dus niet voldoende om 22kw te kunnen laden. Heb je een ouder huis dan heb je vaak een 1-fase aansluiting en kun je maximaal 3,7kw tot 7,4kw laden.

Echter is 11kw ruim voldoende om bijna elke elektrische auto in een avond / nacht op te laden.

De laadsnelheid is altijd afhankelijk van het type auto en de beschikbare stroom. Wij bieden verschillende soorten laadpalen aan die tot 22kw kunnen laden zoals bijvoorbeeld de Zaptec Go & Zaptec Pro Wallbox pulsar plus. & Alfen single pro-line

v.a. €749,- incl btw

Zaptec Go

De Zaptec Go is een slimme laadpaal voorzien van 5 jaar garantie. De Zaptec Go heeft een maximaal vermogen van 22kw en kan elke auto laden met een type 2 stekker. Gemiddels 80% kleiner en lichter als vergelijkbare laders.

Verkrijgbaar in 6 kleuren en is gecertificeerd aan de hand van de hoogste veiligheidseisen. RFID lezer voor zakelijk verrekenen.

v.a. €795,- euro incl btw

Wallbox Pulsar Max

De Wallbox pulsar max is eigenlijk de doorontwikkelde versie van de Wallbox pulsar plus. De Pulsar Max bevat een vaste laadkabel van 5 of 7 meter met type 2 stekker. De laadpaal kan tot 22kw laden.

Werkt via Wi-Fi en Bluetooth met optionele load balancing in combinatie met de Tibber pulse module of Wallbox power boost module . De Pulsar Max is compatibel voor laden met zonne-energie en maakt gebruik van intuïtieve planning om hoge energietarieven te vermijden.

v.a. 1149,- euro incl btw

Alfen Single Pro-line

Alfen Eve Single Pro-Line Laadpaal is geschikt tot 22 kw laden. De Alfen Single pro-line laadpaal is verkrijgbaar in het wit en antraciet grijs. Voorzien van een RFID paslezer voor zakelijk verrekenen.

Deze in Nederland geproduceerde laadpaal is voorzien van 2 jaar garantie. Verkrijgbaar in Socket model of met vaste type 2 laadkabel van 5, 7,5 en 10 meter lengte.

En exclusief bij Duurzaamautoladen gratis jouw logo in het 3,5" display !

v.a. 1399,- euro incl btw

Zaptec Pro

De Zaptec Pro is uitermate geschikt voor garage's, laadpleinen, VvE’s, bedrijven en nieuwbouwprojecten. Deze slimme en efficiënte laadpaal is voorzien van levenslange 4G connectiviteit.

Hierdoor worden update's automatisch doorgevoerd. Ook is de Zaptec Pro voorbereid op de toekomst en ondersteunt het de Plug & Charge (ISO15118) om nog sneller te kunnen laden. De Zaptec Pro is voorzien van een MID gecertificeerde energie meter, zodat deze voldoet aan de regels van de belastingdienst voor het verrekenen van de laadkosten.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 exclusief btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen !

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.