Laadpaal installatie

Het installeren van een laadpaal is een belangrijke stap naar een duurzamere levensstijl en het verhogen van het gemak van elektrisch rijden. DuurzaamAutoladen.nl staat bekend als de specialist op het gebied van laadpaalinstallaties, en biedt een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Met hun expertise en ervaring zorgen zij ervoor dat elke laadpaalinstallatie efficiënt, professioneel en met oog voor detail wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om advies over de beste laadoplossing voor uw situatie of om de daadwerkelijke installatie, DuurzaamAutoladen.nl staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Binnen 5 werkdagen

Installeer een laadpaal voor thuis

Onze installaties worden altijd zorgvuldig ontworpen en voorbereid op de toekomst, en mocht je in de toekomst een nieuwe auto aanschaffen met andere laadfunctionaliteiten, dan sluit dit naadloos aan op jouw bestaande laadpaal en installatie zodat dit geen extra kosten met zich meebrengt. 

Wi bieden we uitgebreide ondersteuning op het gebied van zakelijk verrekenen, met persoonlijke uitleg op locatie, zodat je optimaal en direct profiteren van de financiële voordelen van elektrisch rijden.

Installatie vanaf € 329,99 exclusief btw

Installatie kosten

Installatiekosten zijn mogelijk vanaf €329,99 excl. btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen. Hierbij inbegrepen zitten de kosten voor Wandmontage, arbeid, kleinmateriaal, 1 boring, instellen lader, uitleg op locatie op basis van voldoende ruimte in de meterkast.

Omdat iedere groepenkast uniek is, plaatsen we naar wens van de klant een merk aardlekautomaat passend bij de installatie (v.a. € 65,- incl.) . Indien er niet genoeg ruimte aanwezig is in de kast, kunnen we adviseren een miniverdeler (v.a. € 15,- incl.)te plaatsen.

Binnen 10 werkdagen

Laadplein Installatie Zakelijk

Voor bedrijven en commerciële locaties bieden we laadplein installatie op maat. Als je jouw klanten, werknemers of gasten de mogelijkheid wilt bieden om hun elektrische voertuigen op te laden, kunnen we je helpen bij het plannen, ontwerpen en installeren van laadpleinen op jouw zakelijke terrein.

Omdat we bij Duurzaamautoladen.nl begrijpen dat Elektrisch rijden nog enorm gaat ontwikkelen in de komende jaren zorgen we ervoor dat de instanties worden geinstalleerd met oog op de toekomst. Makkelijk uitbreidbaar en mogelijk voorbereid op de komst van Bi-directioneel laden. Investeer in de toekomst van duurzame mobiliteit en maak je locatie aantrekkelijk voor elektrische voertuig gebruikers.

Omdat de installatie van laadpleinen altijd maatwerk is komen we graag langs voor advies en een schouw op locatie. Vul ons contact formulier in of mail ons voor meer informatie op info@duurzaamautoladen.nl

Binnen 10 werkdagen

Laadpaal Installatie voor VvE

Wij van Duurzaamautoladen.nl zijn je gids naar Elektrisch laden binnen een VvE. Naast advies kunnen we ondersteunen in het traject van aanvragen, goedkeuring behalen, mee naar VVe vergaderingen, uitleg op locatie en het plaatsen van slimme laadoplossingen. 

Onze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van VvE's en zorgen ervoor dat alle bewoners en gasten toegang hebben tot laadmogelijkheden voor hun elektrische auto's naar wensen van de VvE. Maak jouw appartementencomplex of woongebouw klaar voor de elektrische toekomst.

Onze laadpalen worden geïnstalleerd door erkende monteurs met uitgebreide ervaring in elektrische installaties. Je kunt erop vertrouwen dat jouw laadpaal met de grootste zorg en deskundigheid wordt geplaatst. Veiligheid staat bij ons voorop, en onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie voldoet aan alle geldende normen en voorschriften.

Omdat de installatie van laadpleinen altijd maatwerk is komen we graag langs voor advies en een gratis schouw op locatie. Vul ons contact formulier in of mail ons voor meer informatie op info@duurzaamautoladen.nl

Wat zijn de voordelen om een laadpaal te installeren?

  1. Gemak en Beschikbaarheid: Het hebben van een eigen laadpaal bij huis of op het werk betekent dat je je elektrische auto gemakkelijk en op elk gewenst moment kunt opladen. Je bent niet afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadstations, wat vooral handig is in gebieden waar deze schaars zijn.
  2. Tijd- en Kostenbesparing: Laden bij een eigen laadpaal is vaak goedkoper dan bij openbare laadpunten, vooral als je gebruik kunt maken van nachttarieven of zelf opgewekte zonne-energie. Daarnaast bespaar je tijd omdat je niet hoeft te zoeken naar een beschikbaar laadstation of te wachten op je beurt om te laden.
  3. Verhoging van de Waarde van het Onroerend Goed: Het installeren van een laadpaal kan de waarde van je huis of bedrijfspand verhogen. Steeds meer mensen rijden elektrisch, en de aanwezigheid van een laadstation kan een aantrekkelijk kenmerk zijn voor potentiële kopers of huurders.

Veelgestelde vragen over een laadpaal installatie

Hoelang duurt de installatie van een laadpaal door DuurzaamAutoladen?

De installatie duurt meestal één dag, afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de elektrische voorzieningen in je huis.

Biedt DuurzaamAutoladen garantie op de geïnstalleerde laadpalen?

Ja, DuurzaamAutoladen biedt garantie op de laadpaal en de installatie, de specifieke duur en voorwaarden variëren per product en dienst.

Wat kost het om een laadpaal te installeren?

De kosten van een laadpaal installatie zitten tussen de €500 en €1000. Dit is inclusief de laadpaal en de montage en afhankelijk van welk type laadpaal je kiest.

80% kleiner en lichter

Vervangen Laadpaal

In Abcoude hebben we deze oude 1-fase aangesloten Shell Newmotion laadpaal vervangen voor een Zaptec Go lader.

Hierbij hebben we de 2,5 mm2 kabel vervangen voor een 4mm2 kabel. Verder hebben we de nodige aanpassingen verricht in de meterkast en de lader voorzien van load balancing middels de Tibber pulse. Hierdoor is een laadvermogen beschikbaar tot 11 kw.

Een oude lader vervangen voor een nieuwe slimme lader zoals bijvoorbeeld de Zaptec Go kan vaak binnen enkele dagen gerealiseerd worden.

zo gepiept

Van opzichtig naar compact

In Beverwijk hebben we deze oude grote EVBOX laadpaal vervangen voor een Zaptec Go lader. De Zaptec Go is letterlijk 3x kleiner en voorzien van 5 jaar garantie.

Ook hier hebben we de 2,5 mm2 voedingskabel vervangen voor een 4mm2 voedingskabel. Verder hebben we de lader aangemeld bij E-flux voor het verrekenen van de laadkosten. De slimme lader is voorzien van levenslang 4g signaal. Hierdoor is draadloos load balancing in combinatie met de Tibber pulse mogelijk gemaakt.

Slimme keus

Domme lader vrevangen voor Slimme lader

In Hoofddorp hebben we deze oude EVBox vervangen voor de Zaptec Go lader. Het verwisselen van een domme lader voor een nieuwe lader is vaak al in 1 a 2 uurtjes gerealiseerd.

De Zaptec Go is een compact laadpunt met 5 jaar garantie . Deze lader heeft een laadvermogen tot 22kw en is voorzien van een RFID paslezer. De Zaptec Go beschikt over een gebruiksvriendelijke app met een kostenbesparende eco-functie. De lader is levenslang voorzien van 4G signaal zonder abbonoment.

Hoe wij een laadpaal installeren bij jou thuis

Voorbereiding meterkast: de vakman creëert een aparte groep in je meterkast en verbindt deze met een kabel naar de locatie van het laadstation.

Graaf- en boorwerkzaamheden: Voor de kabelinstallatie graven we een sleuf. Bij kabels onder verharde oppervlakken zorgen we ervoor dat alles na afloop weer keurig in de oorspronkelijke staat teruggebracht wordt.

Installatie laadstation: de laadpaal wordt zorgvuldig geplaatst op de gekozen locatie. Afhankelijk van de situatie, installeren we de laadpaal in de grond of bevestigen deze aan de muur.

Testen en instructie: Na installatie testen we de functionaliteit van de laadpaal grondig. Daarnaast voorzien we je van duidelijke uitleg over de werking van het laadstation. Het activeren van de laadpaal doe je zelf.

Support en onderhoud: Hoewel een laadpaal minimaal onderhoud vereist, staat ons team van specialisten altijd klaar om ondersteuning te bieden bij eventuele vragen of problemen.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 exclusief btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.