Betrouwbaar. Innovatief. Duurzaam.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde laadpaalmerken - Alfen, Wallbox, Zaptec en Easee. Deze topmerken staan voor betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. Vind hier hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen die voldoen aan de hoogste normen.

Innovatieve Noorse kwaliteit

Zaptec laadpalen

De Zaptec laadpalen staat bekend om zijn innovatieve benadering van laadtechnologie. De Zaptec producten zijn ontworpen met een focus op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

De Zaptec laadpalen zijn compatibel met alle elektrische voertuigen en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in zowel particuliere als zakelijke omgevingen.

Met Zaptec kies je voor geavanceerde technologie en kwaliteit. Zaptec onderscheid zich met 5 Jaar garantie en levenslange 4G connectiviteit waardoor geen data kabels benodigd zijn en draadloos load balancing mogelijk is. Bespaar honderden euro’s installatiekosten, en kies voor de Zaptec laadpalen.

Alle Zaptec laadpalen kunnen maximaal 22kw laden en zijn voorzien van een type 2 socket aansluiting. Ook kun je de Zaptec laders gemakkelijk vergrendelen voor publiek gebruik. Met de Zaptec key RFID tag kun je de laadpaal gemakkelijk ontgrendelen.

De Zaptec Go laadpaal is al verkrijgbaar vanaf €749,- euro incl btw, de Zaptec pro MID laadpaal is verkrijgbaar vanaf €1399,- euro incl btw. Zakelijk verrekenen is mogelijk.

Bekend van de Eco-Smart functie

Wallbox laadpalen

Wallbox biedt slimme laadpalen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en praktisch. De Wallbox laders / laadpalen zijn compact en geschikt voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen. Wallbox combineert modern design met gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor wie op zoek is naar een compacte en praktische oplaadoplossing.

Wallbox onderscheid zich door compacte en betrouwbare laadstations te creëren zoals bijvoorbeeld de Wallbox pulsar plus, max, pro en de Wallbox copper tegen een betaalbare prijs. Vaak mer een vaste type 2 laadkabel, gemaakt voor extra gebruiksgemak. Met de Eco-Smart in de app kun je laden met 100% zonne-energie of met een combinatie van zonne-energie en energie afkomstig van het elektriciteitsnet. Stel je voorkeursstand in de myWallbox-app in en laat de rest over aan je laadpaal.

Nederlands top product

Alfen laadpalen

Alfen is een merk dat bekend staat om zijn duurzame oplossingen op het gebied van energie & laadpalen. Hun laders combineren efficiëntie met een aantrekkelijk design. Alfen-producten zijn ideaal voor gebruikers die waarde hechten aan kwaliteit en innovatie.

De laadpalen van Alfen zijn Nederlands geproduceerde producten, ideaal als thuislader, laadpleinen en VVe's. 

Ontdek de deze slimme laders van Alfen. Te kiezen met een vaste type 2 laadkabel of als socket variant. Verkrijbaar in 11kw en 22kw uitvoeringen. Optioneel te kiezen met smart charging technologie.

Waar efficiëntie en snelheid elkaar ontmoeten

Easee laadpalen

Easee laadpalen markeren de toekomst van elektrisch laden met hun innovatieve ontwerp en technologie. Ze zijn gemaakt om elke elektrische auto efficiënt en slim te laden, thuis of op kantoor, en passen zich aan elke situatie aan. Met de mogelijkheid om de voorkant in verschillende kleuren te personaliseren, biedt Easee niet alleen functionaliteit maar ook stijl.

De Easee laadpaal onderscheidt zich door zijn intelligentie en flexibiliteit in het elektrisch laden. Deze laadpaal is niet alleen aanpasbaar in uiterlijk, maar optimaliseert ook het laadproces op basis van het actuele stroomverbruik en beschikbare capaciteit. Hiermee voorkomt het overbelasting van het netwerk en zorgt voor efficiënter energiegebruik. Dit maakt de Easee laadpaal een voorloper in de ondersteuning van duurzame energieoplossingen en een betrouwbare partner voor elektrische rijders die op zoek zijn naar een toekomstbestendige laadoplossing.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €399,- euro incl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.