Onze laadpaal installaties

Welkom bij Duurzaamautoladen.nl, dé expert in laadpaal installaties. Wij staan ​​klaar om jouw elektrische mobiliteit naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige laadoplossingen. Of je nu een particulier bent die een laadpaal voor thuis nodig heeft of een bedrijf dat een volledig laadnetwerk op locatie wil installeren, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften.

Onze deskundige installateurs zorgen voor een vlekkeloze plaatsing en configuratie van je laadpaal, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Met een focus op duurzaamheid en efficiëntie, garanderen wij een betrouwbare en veilige laadervaring voor jou en je elektrische voertuig.

Of je nu op zoek bent naar een laadpaal voor thuis, op het werk, of voor openbaar gebruik, bij Duurzaamautoladen.nl ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen en installeren van de perfecte laadpaal voor jouw situatie.

Houten paalmontage

Zaptec Go - Wood Brown

In Volendam hebben we deze Zaptec Go lader geplaatst op een Douglas houten paal. Voorzien van een frontcover in de kleur wood brown. De lader is voorzien van 5 jaar garantie en levenslang 4G verbinding.

Deze lader maakt gebruik van draadloos load balancing in combinatie met de Tibber Pulse energiemeter.

op EV-go montagepaal

Zaptec Go - Asphalt Black

In Zandvoort hebben we een Zaptec Go laadpaal geplaatst op een EV-go montagepaal voor`ien van 5 jaar garantie.

Voor extra gebruiksgemak is de Zaptec chill kabelhouder toegevoegd met een 5 meter lange laadkabel type 2 van Bals. Deze kabel kun je in de Zaptec app gemakkelijk vergrendelen.

De Zaptec Go is levenslang voorzien van 4G internet waardoor draaloos load balancing met de Tibber pulse mogelijk is.

op EV-Go enkelzijdige montagepaal

Zaptec Go - Rock Grey

Bij deze installatie in Beverwijk hebben we de oude EVBOX vervangen voor een Zaptec Go laadpaal, gemonteerd op een EV-Go enkelzijdige montagepaal. Ook hebben we de oude 2,5mm2 voedingskabel vervangen voor een 4mm2 voedingskabel.

Voor extra gebruiksgemak hebben we een Zaptec Chill kabelhouder toegevoegd. Deze laadpaal hebben we aangemeld bij E-flux by ROAD zodat de laadkosten zakelijk verrekend worden.

De Zaptec Go is voorzien van 5 jaar garantie met levenslang 4G connecite waardoor draadloos loadbalancing mogelijk is met de Tibber Pulse energiemeter.

Op EV-Go dubbelzijdige montagepaal

2x Zaptec Go

Bij deze installatie in Laren hebben we bij ART4 technical systems B.V. 2x de Zaptec Go laadpaal gemonteerd op de EV-Go dubbelzijdige montagepaal.

De laders zijn elk voorzien van een eigen 32A aardlekautomaat en een eigen 6mm2 kabel waardoor 22kw lader mogelijk is. De laders zijn toegevoegd in het zelfde circuit van de Zaptec Sense voor load balancing.

De Zaptec go is voorzien van 5 jaar garantie en levenslang 4 G signaal zonder abbonoment. Load balancing is toegevoegd aan de hand van de Zaptec Sense module.

Wandmontage met zwarte kabelgoot

Zaptec Go - Asphalt Black

In Heemskerk hebben we deze Zaptec Go laadpaal geplaatst met wandmontage. De Zaptec Go laadpaal hebben we netjes afgewerkt met een laadpaal kabelgoot zwart van aluminium.

Deze lader hebben we aangemeld bij E-flux byROAD zodat de laadkosten verrekend kunnen worden met de Holding van de eigenaar.

Omdat de bestaande groepenkast gedateerd was hebben we naast de laadpaal installatie ook de gehele groepenkast gerenoveerd.

Met power boost module voor load balancing

Wallbox Pulsar Max

In Beverwijk hebben we deze Wallbox pulsar Max laadpaal geplaatst met 5 meter vaste type 2 laadkabel. Met de Wallbox Powerboost module is loadbalancing mogelijk gemaakt. Door het toevoegen van de Load balancing module zijn de kostenbesparende eco-smart functies beschikbaar in de app.

De Laadpaal hebben we middels wandmontage gemonteerd en voorzien van een laadpaal kabelgoot zwart aluminium.

Equalizer p1 bundel voor load balancing

Easee Lite laadpaal

In Beverwijk hebben we deze Easee Lite laadpaal gemonteerd middels wandmontage. Deze lader hebben we netjes afgewerkt met een laadpaal kabelgoot zwart van aluminium.

Met de Easee Equalizer p1 bundel is draadloos loadbalancing mogelijk. De lader is vergrendeld voor publiek gebruik. Middels de Easee key RFIDS tag kan de laadsessie gestart worden.

Alfen, Wallbox of Zaptec ?

Laadpaal zoeken

Voordat je een laadpaal of laadpalen gaat kopen moet je eerst onderzoeken wat je hebt en wat je wilt. Wij raden aan om rekening met de toekomst te houden bij de keuze van een laadpaal. Aan de hand van de onderstaande stappen vind je gemakkelijk jouw geschikte laadpaal.

Wand of paal montage ?

Laadpaal installatie

Als je weet wat voor aansluiting je hebt en aan welke functies de laadpaal moet voldoen dan kun je nadenken over de plek en montagewijze. Je kunt de lader namelijk aan de wand monteren, maar je kunt de lader ook op een montagepaal bevestigen.

Belangrijk voor een laadpaal installatie is dat er een kabel berekening word gemaakt en toegepast met oog op de toekomst.

Verder is het belangrijk dat de laadpaal veilig word afgezekerd met een B- karakteristiek aardlekautomaat. In het geval van een 3x 25A aansluiting gebruik je hiervoor een 20A aardlekautomaat.

Een standaard installatie met wandmontage is mogelijk vanaf €329,99 exclusief btw. Vaak binnen 5 werkdagen realiseerbaar !

Omdat elke installatie van een laadpaal maatwerk is, maken we graag gratis en vrijblijvend een passende offerte voor u.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 exclusief btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen !

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.