Wat is Plug & Charge?

Bij duurzaamautoladen.nl begrijpen we dat laden eenvoudig en zorgeloos moet zijn. Plug & Charge is een eenvoudige methode om jouw elektrische auto op te laden zonder gedoe. In plaats van complexe apps, abonnementen en verificatieprocessen, steek je gewoon de stekker in en begint het opladen. Het is de ideale keuze voor degenen die willen genieten van onbezorgd laden zonder enige poespas.

Plug & play

Gebruiksgemak

Plug & Charge, de ultieme eenvoud in elektrisch laden. Sluit simpelweg de stekker aan op je elektrische auto en start het laadproces zonder gedoe met apps of registraties. Vertrek elke dag met een volle accu, moeiteloos en efficiënt. Ontdek het gemak van ongecompliceerd opladen op Duurzaamautoladen.nl.

mogelijk vanaf €633,- incl btw

Betaalbaarheid

Plug & Charge of te wel Plug & Play. Laden moet makkelijk zijn, en wat makkelijk moet zijn, hoeft niet duur te zijn.

Nu makkelijk laden, maar wellicht later overstappen naar verrekenen, slim laden, of laden op zonne-energie? Ook dat kan met onze laadoplossingen, die werken zoals jij dat wilt.

tot 5 jaar garantie

Betrouwbaarheid

Je moet er vanuit kunnen gaan dat je simpelweg de stekker in de auto / laadpaal steekt, en kan opladen. Met de merken en modellen die duurzaamautoladen.nl biedt, garanderen wij betrouwbaarheid in het opladen van jouw elektrische auto. Onze aanbeveling : de Zaptec GO met 5 jaar garantie !

Onze aanbeveling

Zaptec GO v.a. €749,-

Voor degenen die de eenvoud van Plug & Charge waarderen, raden we de Zaptec Go aan. Deze laadpaal is een uitstekend voorbeeld van betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Met zijn plug-and-play ontwerp is laden nog nooit zo eenvoudig geweest. Voorzien van 5 jaar garantie is dit de ideale thuislader. Zakelijk verrekenen en draadloos load balancing is mogelijk. Gemakkelijk te installeren v.a. € 399,- incl btw

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99,- excl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.