Top 3 zakelijke laders

Ontdek onze "Top 3 Zakelijke Laders" en vind de meest geschikte elektrische laadstations voor uw bedrijf. Leer meer over de toonaangevende opties die uw onderneming in de wereld van elektrische mobiliteit zullen stimuleren.

VANAF € 1.156,19 EXCL BTW

Zaptec pro 22 kWh MID

De Zaptec Pro MID is de krachtige en schaalbare zakelijke lader voor EV's. Ontworpen voor thuis, VVE'S of zakelijke omgevingen . Voorzien van 5 jaar garantie ! Bi-directioneel ready !

Deze lader biedt hoge laadsnelheden tot 22 kW aan met betrouwbare prestaties. Wat de Zaptec Pro onderscheidt, is de mogelijkheid om meerdere laders te integreren in een laadnetwerk, wat handig is voor bedrijven met een groot aantal EV-voertuigen. Dankzij zijn modulaire ontwerp is het eenvoudig uit te breiden naarmate de behoeften van jouw bedrijf groeien. Optineel te voorzien van dynamic load balancing.

Met Zaptec Pro kunnen bedrijven hun wagenpark efficiënter opladen en gemakkelijk beheren via smartphone of app. Met MID gecertificeerde energiemeter voor het verrekenen van de laadkosten. Voorzien van levenslang 4G verbinding met LTE-M sim zonder maandelijkse kosten. ISO-15118 voorbereid (plug & charge)

VANAF €2.767,77 EXCL BTW

Alfen Double pro-Line

De Alfen Double is een hoogwaardige zakelijke lader met dubbele aansluiting, waardoor twee voertuigen tegelijkertijd kunnen worden opgeladen, en bespaard kan worden op installatie kosten.

Het biedt snelle laadmogelijkheden tot 22 kWh en is ideaal voor laadpleinen of huishoudens met meerdere elektrische auto's. De Alfen Double is kan worden uitgerust met slimme functionaliteiten, zoals load balancing en Smart Charging network.

Als je kiest voor load balancing weet je zeker dat je energieverdeling thuis of op kantoor optimaal in balans is. De laadpaal past zich automatisch aan naar de restspanning om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen. Koop je meerdere laadpalen voor bijvoorbeeld een laadplein bij jou op kantoor, dan kun je daarnaast met smart charging network zorgen dat de elektriciteit evenredig onder de opladende auto’s verdeeld wordt.

Bij aanschaf van een Alfen laadpaal bij Duurzaamautoladen.nl krijg je de eerste 6 maanden gratis gebruik van E-Flux.

Voorzien van een scherp 5" scherm waarbij jouw bedrijfslogo gratis getoont kan worden.

VANAF € 730,59 EXCL BTW

Wallbox Pulsar pro

De Pulsar Pro is een nieuwe oplaadoplossing die perfect past bij situaties waarin privé en zakelijk gebruik wordt gemaakt van elektrisch vervoer. Laadsnelheden tot 22 kWh met vaste laadkabel voor ultiem gebruiksgemak.

Een betrouwbare, toegankelijke lader voor gebruikers en eenvoudig te beheren. Zakelijk verrekenen kan gemakkelijk worden ingeregeld.

Het myWallbox Business-abonnement biedt geïntegreerde betalingsoplossingen voor laadpuntbeheerders. Via een cloudplatform dat in alles voorziet, kunnen ze laders, gebruikers en betalingen beheren. Op dit moment hebben bedrijven al de mogelijkheid om te factureren per laadsessie.

Vooraf geconfigureerde 4G met data-abonnement zorgt voor out-of-the-box installatie, waardoor de inbedrijfstellingstijd en mogelijke fouten worden verminderd.

Dynamic power sharing mogelijk tot 100 laders. Met handige My wallboxapp.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 excl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Een laadpaal met MID gecertificeerde energiemeter is al verkrijgbaar vanaf €661,- excl btw.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.

Jouw Partner in Zakelijk Laden.

Duurzaamautoladen.nl

Wij begrijpen dat zakelijk laden vrijwel altijd maatwerk is. Daarom komen we graag persoonlijk bij jou op locatie om de situatie te schouwen en advies op maat te bieden. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het optimaliseren van je laadinfrastructuur.