Verzenden en Retourneren

Bij DuurzaamAutoLaden.nl streven we naar een naadloze en bevredigende winkelervaring voor onze gewaardeerde klanten. Daarom hebben we ons verzend- en retourbeleid ontwikkeld met jou in gedachten. Hier is wat je kunt verwachten:

Verzenden:

We begrijpen dat je jouw laadoplossing snel en veilig wilt ontvangen. Daarom bieden we snelle en betrouwbare verzendopties. Zodra je bestelling is geplaatst en verwerkt, streven we ernaar om deze zo snel mogelijk te verzenden. We hanteren transparante tarieven voor verzending, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Retourneren:

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, heb je het recht om deze binnen een bepaalde periode te retourneren. Ons retourbeleid is ontworpen om eenvoudig en probleemloos te zijn. Neem contact met ons op om het retourproces te starten. We helpen je graag bij het retourneren van je bestelling en het verkrijgen van een eventuele terugbetaling.

Voorwaarden:

Producten moeten worden geretourneerd in ongebruikte en onbeschadigde staat, in de originele verpakking.

De kosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de klant, tenzij anders vermeld.

Voor producten met garantie, neem contact op met onze klantenservice voor assistentie.

Terugbetalingen worden verwerkt binnen een redelijke termijn nadat de geretourneerde producten zijn ontvangen en geïnspecteerd.

Onze Toewijding:

Bij DuurzaamAutoLaden.nl willen we er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Voor meer informatie over ons verzend- en retourbeleid, inclusief gedetailleerde voorwaarden en instructies, verwijzen we je graag naar onze "Verzenden en Retourneren" pagina. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je te begeleiden bij een soepele en bevredigende koopervaring.

We danken je voor het vertrouwen in DuurzaamAutoLaden.nl als jouw partner voor laadoplossingen, en we staan altijd klaar om je te ondersteunen in jouw streven naar duurzame mobiliteit.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijkvanaf €399,- euro incl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.