Wallbox

Bij duurzaamautoladen.nl zijn we verheugd om Wallbox te introduceren, een toonaangevend merk op het gebied van elektrisch opladen. Wallbox staat bekend om innovatieve en hoogwaardige laadoplossingen voor thuis en zakelijk gebruik.

Compact en gebruiksvriendelijk

Wallbox laadpalen

Wallbox is een Spaans bedrijf gespecialiseerd in het maken van compacte en gebruiksvriendelijke laadoplossingen handig te bedienen in de MyWallbox app.

Wallbox onderscheid zich door hun disign, laders met vaste laadkabel en de Eco-smart functie in de MyWallbox app.

De Wallbox laadpalen laten zich gebruiksvriendlijk bedienen in de app. Met de Eco-smart functie kun je zeer gemakkelijk jouw laadsessies plannen en inspelen op de lage uurtarieven in combinatie met een dynamisch energiecontract. LET OP : om gebruik te maken van deze functie heb je wel de Wallbox power boost module nodig die je o.a. Gebruikt voor load balancing.

v.a. € 663,00 inclusief btw

Wallbox pulsar plus

+ laadvermogen tot 22 kWh
+ te verbinden met Wifi & bluetooth
+ compact
+ inclusief laadkabel type 2
+ 2 jaar garantie
+ load balancing mogelijk
+ Wallbox app (laadsessies plannen)
+ Eco-smart functie in app
(laden op zonne energie

v.a. € 795,- inclusief btw

+ laadvermogen tot 22 kWh
+ My wallbox app
+ Eco-smart functie
+ inzicht laadgegevens
+ optioneel Load balancing
+ RFID pas lezer
+ incl laadkabel 5 meter Type 2
+ wand of paalmontage
+ 1 & 3 fase toepasbaar

v.a. € 884,00 inclusief btw

Wallbox pulsar Pro

+ 4G met data abonnement
+ Draadloos load balancing
+ RFID pas lezer
+ Power sharing tot 200 laders
+ My wallbox app
+ 3P Eco-smart
+ Puur zonne-energie laden met 4 kWh overschot
+ Tot 22 kWh
+ inclusief laadkabel 5 meter

MyWallbox app

Plan jouw laadsessies

De Wallbox laders zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke MyWallbox App.

Bekijk in de app eenvoudig de gehele laadgeschiedenis. En in combinatie met de Power boost module van Wallbox kun je ook nog eens gebruikmaken van de Eco-Smart functie !

Je kunt eenvoudig je laadpaal instellen om te laden wanneer de uurprijs laag is, je kunt zelfs prijs zones instellen waarbinnen je wilt laden. Hierdoor bespaar je op energiekosten en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere samenleving.

Om te verzekeren dat je de volgende ochtend wel op pad kunt kun je zelfs eenvoudig instellen hoe laat je ochtends van huis vertrekt en hoeveel km je minstens moet kunnen rijden.

ECO-SMART FUNCTIE IN APP

Laden op Zonne-energie

Wallbox biedt de ideale oplossing voor laden op zonne-energie, dankzij de geavanceerde functies van de Eco Smart functie in de Wallbox app:

  1. Full Green Stand: De Full Green stand van Wallbox zorgt ervoor dat je jouw EV oplaad wanneer een bepaald vermogen (min 6 ampère) aan zonne-energie beschikbaar is. Altijd laden puur op zonne energie.
  2. Eco Stand: De Eco stand optimaliseert de laadsessie voor maximale efficiëntie en kostenbesparing, terwijl je nog steeds profiteert van zonne-energie. Kortom, hiermee zorg je ervoor dat de EV zo snel als mogelijk word opgeladen met een combinatie van zonnestroom aangevuld vanuit het net. 
volledige controle

MyWallbox-portal

Met de MyWallbox-portal heb je volledige controle over je laadervaring, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, etc. Je kunt ook het energieverbruik en de kostenbesparingen beheren in verband met de invoering van elektrische voertuigen.

Met het Wallbox Standard- of Wallbox Business-abonnement kun je je lader op afstand herstarten. Hierdoor kun je je lader vanaf elke locatie bijwerken zonder fysiek aanwezig te zijn op de locatie van de lader.

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 excl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.