Welkom bij Duurzaamautoladen.nl!

Wie zijn wij ?

Mijn naam is Daniël Verhoog, samen met mijn vrouw Romé Reinders hebben we al meer dan 6,5 jaar ervaring opgedaan in de retail branche met de kleding winkel “Reindersfoodfashion” Waar we zelfs hoog bezoek hebben ontvangen van Koning Willem Alexander en destijds staatsecretaris Mona keijzer. Omdat de branding na de Covid pandemie niet meeer kloppend was heet de winkel nu “The Golden Store, fashion by Romé Reinders
Naast onze kleding winkel ben ik altijd geïnteresseerd geweest in auto’s en de komst van elektrisch rijden.

Omdat ik van mening ben dat elektrisch rijden de toekomst is, ben ik mijzelf daar meer en meer in gaan verdiepen. Deze interesse is uitgegroeid tot een passie. Omdat ik zeer goede contacten heb in deze branche zag ik daar een leuke nieuwe uitdaging in. Het afgelopen jaar heb ik dan ook Elektrotechniek woningbouw 1 & 2 behaald, NEN 1010, NEN 3140, VCA, laadpaalsystemen en meerdere certificaten van o.a. Wallbox & Zaptec behaald.

In samenwerking met een ervaren elektrotechnisch monteur met meer dan 15 jaar ervaring zijn we de website Duurzaamautoladen.nl gestart.
inmiddels hebben we velen succesvolle installaties opgeleverd particulier, zakelijk en bij meerdere VvE’s. Wij hebben ons gespecialiseerd in het merk Zaptec.

Wij zijn een jong en innovatief toegewijd team van experts op het gebied van duurzaam elektrisch autorijden en opladen. We beschikken over de meest recente informatie omtrent elektrisch rijden & laden. En door onze nauwe contacten met de groothandels blijven we altijd up to date van de nieuwste innovaties.

oog op de toekomst

Visie & Missie

Bij Duurzaamautoladen.nl geloven we in een wereld waar elektrisch rijden de norm is, en waar opladen net zo eenvoudig en handig is als het tanken van benzine. We willen een positieve bijdrage leveren aan het milieu door particulieren en zakelijke rijders te helpen met het verduurzamen van hun wagenpark. 

Onze missie is om bij te dragen aan een groenere toekomst door de overgang naar elektrisch rijden te ondersteunen en te versnellen.

laat je adviseren door onze experts

Advies op Maat

Bij Duurzaamautoladen.nl begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we advies op maat aan onze klanten. Of je nu vragen hebt over welk type laadstation het beste bij je behoeften past, informatie zoekt over subsidiemogelijkheden, of hulp nodig hebt bij het plannen van een volledig laadsysteem of laadplein voor je bedrijf, ons deskundige team staat voor je klaar!

Een goed advies begint met de juiste informatie en metingen. We luisteren naar jouw specifieke eisen en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissingen kunt nemen voor duurzaam en efficiënt opladen met oog op de toekomst.

Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Webshop

Bij Duurzaamautoladen.nl bieden we een breed scala aan hoogwaardige Laadpalen en accessoires voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of je nu op zoek bent naar een laadpaal thuis, laadpalen voor jouw VVE, Laadpalen voor een laadplein op de zaak of opzoek bent naar de nieuwste laadkabels en accessoires, we hebben een uitgebreid assortiment om aan je behoeften te voldoen.

We zorgen niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de snelle en betrouwbare levering van de producten die je nodig hebt. Webshop bestellingen voor 16:00 uur besteld zijn de volgende dag in huis!

Installatie is al mogelijk mogelijk binnen 5 werkdagen !

mogelijk binnen 5 werkdagen !

Installatie

Het juiste laadstation hebben is belangrijk, maar een professionele installatie is net zo cruciaal. Ons ervaren team staat paraat om ervoor te zorgen dat je laadinfrastructuur naadloos en efficiënt werkt.

We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie, inclusief bekabeling, montage en configuratie. Of het nu gaat om thuisladen of het implementeren van een grootschalig laadsysteem voor een bedrijfspand of kantoor, we zorgen ervoor dat alles perfect is afgestemd op je behoeften en dat de installatie voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie.

Installatie is al mogelijk v.a. €329,99 exclusief btw, mogelijk binnen 5 werkdagen !

Meer informatie

Laadpaal installatie

Installatie kosten zijn mogelijk vanaf €329,99 excl btw, zodat duurzaam rijden betaalbaar en toegankelijk wordt voor iedereen.

installatie is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Laadpaal kosten

Gemiddeld kost een lader tussen de €500,- en €1.000,- euro.

De kosten van een laadpaal variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type, de laadsnelheid en extra functies.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Klik op de onderstaande link en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan binnen 1 minuut.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.