Zaptec

Kies voor Zaptec voor betrouwbare, duurzame laadopties. Met hun laadstations geniet u van een ongekende 5 jaar garantie en levenslange 4G-connectiviteit zonder extra kosten. Zaptec staat bekend om hun robuustheid en gebruiksgemak, en draagt bij aan een groenere toekomst. Maak vandaag de overstap naar elektrisch laden met Zaptec!

Innovatief en onderscheidend

Noorse kwaliteit

Zaptec is een innovatief Noors bedrijfs gespecialiseerd in het maken van slimme en betrouwbare laadoplossingen.

Niet voor niets geven ze dan ook 5 jaar garantie ! De modellen zijn ook uitgerust met een LTE-M simkaart die de lader van levenslang 4G connectiviteit voorziet.

Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van draadloze load balancing module's zodat je bespaard op installatie kosten.

De Zaptec laders laten zich gebruiksvriendlijk bedienen in de app. Met de eco smart functie kun je zeer gemakkelijk jouw laadsessies plannen en inspelen ip de lage uurtarieven in combinatie met een dynamisch energiecontract.

De Compacte Krachtpatser

Zaptec Go

Ontmoet de Zaptec Go, een compacte en krachtige laadoplossing. Levenslang voorzien van 4G connectiviteit zonder abbonement. Geschikt voor thuis en op de zaak. Verkrijgbaar vanaf €799,- euro en beschikbaar in 6 verschillende kleuren, is de Zaptec Go niet alleen betaalbaar, maar ook stijlvol.

Deze lader is gemiddeld 80% kleiner dan vergelijkbare laders van andere merken. Met zijn speciale Eco-stand kun je jouw laadsessies gemakkelijk plannen wanneer energie goedkoop is. Bediening is super eenvoudig via de Zaptec-app of op de computer.

Dankzij de ingebouwde RFID-lezer kunnen laadkosten moeiteloos worden verrekend. Draadloos Load balancing is mogelijk vanaf €89,- euro. Kortom, de Zaptec Go biedt betaalbare efficiëntie en gebruiksgemak.

De Zakelijke Powerhouse

Zaptec Pro

De Zaptec Pro is de perfecte zakelijke lader, ontworpen voor veeleisende laadsituaties. Met een MID-gecertificeerde energiemeter voor nauwkeurige metingen en verrekeningen, ben je verzekerd van transparante en betrouwbare kostenverdeling.

De Zaptec Pro wordt geleverd met levenslange 4G-connectiviteit, waardoor er geen gedoe is met datakabels. Dynamic load balancing maakt deze lader ideaal voor laadpleinen en zorgt voor een efficiënt gebruik van elektriciteit.

Schaalbaar en uitbreidbaar, de Zaptec Pro is voorbereid op bi-directioneel laden in de toekomst. Met zijn 5-jarige garantie en tijdloos ontwerp is dit de absolute topper in zakelijk opladen.

Ontdek de innovatieve laadoplossingen van Zaptec en investeer in de toekomst van elektrisch vervoer. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte Zaptec-lader voor jouw behoeften. Duurzaamheid en kracht gaan hand in hand met Zaptec.

eco-stand

Zaptec App

Met de Zaptec app kun je de lader gebruiksvriendelijk bedienen. Ook kun je hier gemakkelijk alle laadhistorie in bekijken.

Ook kun je met de eco-stand in de app eenvoudig je Zaptec laadpaal instellen om te laden wanneer de uurprijs laag is, je kunt zelfs prijs zones instellen waarbinnen je wilt laden. Hierdoor bespaar je op energiekosten en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere samenleving.

Om te verzekeren dat je de volgende ochtend wel op pad kunt kun je zelfs eenvoudig instellen hoe laat je ochtends van huis vertrekt en hoeveel km je minstens moet kunnen rijden.

Warom kiezen voor Zaptec?

Levenslang 4G connectiviteit

Alle Zaptec modellen worden geleverd met levenslange 4G connectiviteit.

Hierdoor ben je altijd online & kun je gebruik maken van draadloos Load balancing.

5 jaar garantie

Zaptec staat voor Noorse kwaliteit & betrouwbaarheid. Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Niet voor niets dat je 5 jaar garantie krijgt bij aanschaf van een Zaptec product !

Zaptec App

Zaptec heeft een zeer gebruiksvriendelijke app waarmee alle laadsessies inzichtbaar zijn.

De app is ook voorzien van een handige Eco-stand, zo plan je gemakkelijk jouw laadsessies op momenten wanneer stroom het goedkoopste is.