Zakelijk verrekenen

In een tijd waarin steeds meer werknemers overstappen op elektrische voertuigen, groeit de vraag naar handige en betrouwbare laadstations, laders en laadpalen bij werknemers thuis. Het is belangrijker dan ooit om de kosten voor zakelijke laadsessies te vergoeden. Hier komt een online back-office systeem om de hoek kijken zoals bijvoorbeeld E-Flux by Road, dat niet alleen het beheer van thuislaadstations vereenvoudigt, maar ook diverse voordelen biedt aan uw medewerkers. Sta niet voor paal als werkgever, en groei mee in de mogelijkheden in het verduurzamen van het wagenpark en help mee aan de energietransitie.

Wij van Duurzaamautoladen.nl adviseren hier het platform E-flux by Road omdat het werkt met ons gehele assortiment laadpalen , zij 99,99 procent dekking hebben, het gebruiksgemak & de scherpe prijzen!

Laadkosten thuis verrekenen

Zakelijke & Lease rijders

Bij Duurzaamautoladen.nl begrijpen we als geen ander dat zakelijke & lease rijders graag hun laadkosten willen verrekenen met de werkgever, leasemaatschappij of onderneming.

Aangezien deze kosten in essentie zakelijk zijn, is het cruciaal dat uw werkgever, bedrijf of leasemaatschappij een factuur ontvangt voor de gemaakte laadkosten. Dit voorkomt dat u deze kosten uit uw eigen zak moet betalen. Voor het verschuldigde bedrag word automatisch maandelijks een factuur opgesteld en verstuurd naar uw werkgever die vervolgens de vergoeding aan u overgemaakt naar uw persoonlijke rekening. Hiervoor gebruik je een online backoffice programma zoals bvb E-flux by Road .

Dit proces vereist enige administratie en precisie, maar het zorgt ervoor dat u niet persoonlijk opdraait voor de zakelijke laadkosten.

Het type laadpaal dat u kiest, speelt een rol. Binnen het assortiment laadpalen maken we onderscheid tussen offline (domme) laadpalen en online (slimme) laadpalen. Als u een automatische kostenverrekening wilt, heeft u een slimme laadpaal nodig zoals bijvoorbeeld de Zaptec Go, Wallbox Pulsar Pro of de Zaptec Pro.

Zakelijk verrekenen

Kantoor & Bedrijfslocaties

Niet alleen thuis, maar ook op kantoor- of bedrijfslocaties biedt het backofficesysteem E-flux by Road tal van voordelen. Werknemers, klanten en bezoekers kunnen eenvoudig hun laadsessies betalen & verrekenen met diverse laadpassen, creditcards, pinpassen en zelfs mobiele betalingen. Dit vereenvoudigt het betalingsproces en maakt elektrisch laden toegankelijker dan ooit. Ontdek hoe zakelijk laden naadloos werkt met E-flux by road.

Laadkosten verrekenen

Apartement bewoners & VVE

Ook voor bewoners van een appartement met een VVE is het mogelijk om een laadpunt aan te schaffen. Dit vergt uiteraard goedkeuring van de VVE. Wij van Duurzaamautoladen.nl adviseren en helpen je graag van begin tot end in dit traject om slimme laadoplossingen te realiseren. 

Wist je dat de aanleg voor de laad infra structuur voor rekening van de VvE is? en de kosten van de laadpaal zelf voor de VvE bewoner ? Tegenwoordig zijn er ideale mogelijkheden met bijvoorbeeld vlakband waardoor de aanleg van de laad infrastructuur efficient en vaak binnen enkele weken realiseerbaar is tegen betaalbare kosten !

Een slim backofficesysteem zoals E-flux by Road biedt hier de perfecte oplossing voor om de kosten van verschillende laadsessies te verrekenen. Dankzij dit systeem kunnen VvE's moeiteloos stroomkosten toewijzen en het beheer van laadstations optimaliseren. Met behulp van een E-flux by Road backofficesysteem worden de laadkosten automatisch verrekend, terwijl de VvE tegelijkertijd het gebruik van laadstations nauwlettend kan volgen.

Bovendien biedt een E-Flux by Road backofficesysteem veelzijdige betaalopties, zoals laadpassen, creditcards, pinpassen en mobiele betalingen. Hiermee voorziet de VvE haar bewoners en bezoekers van een moderne, duurzame oplossing voor het opladen van elektrische auto's. 

Online backoffice systeem

Verrekenen met E-flux

Het verrekenen van de stroom kosten gaat niet vanzelf. Hiervoor is een online platform nodig die toegang krijgt tot het laadpunt. Bijzonder aan E-Flux by Road is dat zij als online platform niet gelimiteerd zijn tot 1 laadpaal merk. E-Flux by Road is met meer dan 250 merken te koppelen, en hierbij ook met het assortiment van Duurzaamautoladen.nl. 

Wil jij jouw laad kosten verrekenen met je werkgever? Gebruik dan 1 van onze laders die wij aanbevelen en neem contact op met E-Flux. Stel je kWh tarief in en klaar. Naast de ongeëvenaarde service van E-Flux, zijn ze ook de voordeligste in de markt. Bekijk via deze link de prijzen & mogelijkheden met E-Flux: https://e-flux.io/nl/tarieven/

Investering met rendement

Openbaar verrekenen

Of je nu een bedrijf, sportvereniging of eigenaar van parkeerplaatsen bent, door je laadpalen openbaar te stellen, kun je niet alleen de investering terugverdienen, maar tevens stroom leveren aan elektrische voertuigen die van je laadinfrastructuur gebruikmaken. Het E-Flux backofficesysteem biedt nauwkeurige monitoring van het stroomverbruik per laadpaal en automatiseert het verrekeningsproces.

Door een aanvullend tarief voor de geleverde stroom te hanteren, transformeer je je laadinfrastructuur tot een winstgevend bedrijfsmodel. De gebruikers van de laadpalen betalen iets extra's, terwijl jij je investering terugverdient. Dit is met name interessant voor:

  • Vastgoedbeheerders en -eigenaren
  • Verenigingen van Eigenaren (VvE's)
  • Bedrijven met een eigen wagenpark
  • Eigenaren van parkeerplaatsen
  • Eigenaren van Parkeergarage's
  • Sportverenigingen met eigen parkeermogelijkheden
  • Horecagelegenheden met eigen parkeerruimte

Geschikte laadpalen voor laadpleinen

Voor zakelijk verrekenen is het van cruciaal belang dat de laadkosten nauwkeurig worden geregistreerd en verrekend. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste zakelijke laders die voorzien zijn van RFID lezers en een  MID gecertificeerde energie meter voor een uiterst nauwkeurige meting van jouw stroom. De geselecteerde laders zijn gemakkelijk te beheren op de computer en in de app. De gekozen laders zijn in de toekomst altijd uit te breiden met meerdere modellen. 

Vanaf € 1.156,19 excl btw

De Zaptec Pro MID is een uitstekende keuze voor zakelijke rijders die eenvoud en gemak waarderen. Via de Zaptec portal (en applicatie op de telefoon) kan je gemakkelijk de laadsessies uitdraaien naar een Excel en doorsturen naar je werkgever.

Wil je dit automatiseren? Gebruik de Zaptec Pro MID dan in combinatie met E-Flux voor het verrekenen van de stroom kosten. Simpelweg laden, E-Flux doet de rest.

Met 5 jaar garantie !Voorzien van een MID gecertificeerde stroommeter, zodat je voldoet aan de eisen van de belastingdienst ! Levenslang gratis 4G verbinding, Wifi, Power line communication en ISO-15118 voorbereid (plug & charge)

Vanaf € 949,58 excl btw

De Alfen single pro-line laders bieden geavanceerde functies voor zowel eenvoudig laden als zorgeloze verrekening. De Alfen laders zijn standaard voorzien van E-Flux voorbereiding en zijn daarom makkelijk te gebruiken voor het verrekenen van de stroom kosten. Niet voor niets is de Alfen lader 1 van de meest gekoppelde laadpalen in het E-Flux platform.

Met laadvermogen tot 22 kWh, verbinding via Simkaart of UTP. Met scherp 3,5" kleurendisplay voorzien van eigen logo! Met RFID lezer voorzien van MID gecertificeerde energiemeter zodat je voldoet aan de eisen van de belastingdienst !

Meer informatie

Laadpaal installatie

Het opzetten van een laadplein vergt een aanzienlijke inspanning tijdens de installatiefase, vaak verspreid over meerdere dagen. Zoals bij elk project, begint een succesvolle implementatie met een zorgvuldige voorbereiding.

Installatie van een laadplein is mogelijk binnen 10 werkdagen.

Maatwerk

Het aanschaffen van een laadplein is altijd maatwerk. Daarom komen we graag langs voor een gratis schouw.

We brengen de situatie goed in beeld, denken actief mee over de beste keuze & maken een scherpe offerte.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een laadpaal ? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Voor bedrijven komen we gratis langs voor een schouw op locatie.